Animasjonsbilde fra dataspillet World of Warcraft. To karakterer sitter på bakken. Mannen til høyre leser fra en liten lapp. De er ikledd svarte tettsittende klær.
Animasjonsbilde fra dataspillet World of Warcraft. To karakterer sitter på bakken. Mannen til høyre leser fra en liten lapp. De er ikledd svarte tettsittende klær.

Livet i Azeroth

Oppgave

Forfatter:
Rettighetshaver:
Lisens:

Azeroth er et sted i World of Warcraft-universet der Ibelin stort sett oppholder seg sammen med andre medlemmer fra Starlight-guildet. Hvordan er livet der, sammenlignet med det livet Mats lever til daglig?

Lag en skriftlig framstilling av dagliglivet i Azeroth. Her er noen tips til det framstillingen din bør inneholde:

  • En beskrivelse av de kulissene som spillerne møter når de kommer inn i dette universet, og hvordan den visuelle utformingen er med på å skape en bestemt stemning.
  • En beskrivelse av de ulike karakterene (avtarene) vi møter i Azeroth og hvilke tanker du gjør deg om deres kroppslige framtoning. Hvilke utseendemessige egenskaper legges det vekt på? Beskriv kjønnsrollene i dette universet.
  • En beskrivelse av de handlingene og hendingene som skjer i det virtuelle universet, og hvordan karakterene forholder seg til hverandre.
  • En beskrivelse og vurdering av de verdiene du mener ligger til grunn for måten karakterene (avtarene) opptrer på, og måten det virtuelle universet er utformet på.
  • En vurdering av hva som skiller livet i Azeroth fra det livet Mats har i den virkelige verdenen.
  • En vurdering av om livet i Azeroth er typisk for de virtuelle universene som gamere vanligvis møter, eventuelt hva som skiller Azeroth fra andre gaming-universer.
Publisert